Preguntes freqüents

Si no trobes la informació que necessites, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de contacte

El Congrés es durà a terme a Barcelona. La majoria d’actes i activitats es faran al Teatre Lliure de Montjuïc, tot i que també utilitzarem les instal·lacions de l’Institut del Teatre, el Museu Olímpic i de l’Esport, el Museu Etnològic i de Cultures del Món, i l’Espai Bombers. Tots els espais són fàcilment accessibles des de l’espai central del Congrés.

Es pot arribar al Teatre Lliure, que és la seu principal el 5CSSBE, fàcilment en transport públic. En aquest apartat de la web hi tens tota la informació detallada.  

Durant el Congrés hi haurà pàrquing gratuït de 7.30 h a 21.00 h per a les persones assistents al Congrés davant del Teatre Lliure, a la Plaça Margarida Xirgu.

Molt a prop de les seus del 5CSSBE comptarem amb una sèrie de restaurants i llocs de menjar accessibles i còmodes per a l’hora de dinar durant els dies del Congrés.

Estem elaborant una llista dels que es troben a no més de 15 minuts per facilitar-ne el desplaçament, tenint en compte la programació i la importància del moment de descans i trobada entre congressistes.

Per al segon dia del Congres volem donar l’opció de dinar plegats  i seguir fent xarxa. Si us voleu quedar a dinar dimarts a la Terrassa del Lliure, podeu fer la vostra reserva i triar el menú en el moment de fer la inscripció al Congrés. El preu d’aquest menú es de 16 € dels quals n’haureu de pagar només 8 €. La resta la costeja l’organització del Congrés.

Des de l’organització del Congrés no hem fet cap gestió de convenis per a buscar allotjament els dies del Congrés.

Si necessiteu un lloc on dormir, a la web de Barcelona Turisme podeu trobar informació pràctica.

Abans de fer la inscripció, et recomanem que revisis el programa del Congrés. Hauràs de triar en quins espais vols participar. Un cop finalitzada la inscripció no es podrà modificar.

Les persones col·legiades a qualsevol dels 4 col·legis organitzadors tenen un preu reduït. En el moment de fer la inscripció caldrà indicar el Col·legi i el número col·legial.

Si sou estudiants, esteu a l’atur o gaudiu de la jubilació, per pagar la tarifa corresponen us caldrà adjuntar un document que acrediti la vostra situació.

Reserva’t 7 minuts per fer la inscripció del Congrés.

Al primer formulari et demanarem les teves dades personals i professionals i  caldrà que triïs el espais on vols participar i el menú del dinar que volem fer plegats a la terrassa del Teatre Lliure el dimarts 28.

Quan finalitzis aquest primer formulari, caldrà omplir-ne un altre molt més breu per poder tramitar el pagament.

No. Podeu fer el pagament més tard -escollint la modalitat transferència-, però no tindreu la plaça garantida fins que s’hagi efectuat el pagament.

Tancarem les inscripcions el dilluns, 20 de maig, a les 10.00 h o bé quan arribem a 525 congressistes.

El correu de confirmació d’inscripció al Congrés.
Llibreta i bolígraf, si vols prendre notes a mà.
Moltes ganes de participar activament en la construcció del discurs professional compartit.