Molt més que un dinar, alimentant connexions professionals

dinar conjunt

Us convidem a participar en el dinar col·lectiu que tindrà lloc el segon dia del Congrés, el dimarts, com un espai relacional inavaluable. El dinar no només serà una oportunitat per alimentar el cos i recarregar forces, sinó també per nodrir les connexions i les relacions que fan possible la construcció d’un teixit social fort i solidari.

A més de satisfer les nostres necessitats físiques, aquest dinar representa una ocasió única per establir noves connexions, intercanviar idees i experiències, i construir ponts que enforteixen la nostra comunitat professional. Moments com aquests sovint són els que ens permeten comprendre millor les realitats dels altres i trobar sinergies per a futurs projectes i col·laboracions.

És important destacar que tenim l’oportunitat d’oferir-vos aquest dinar a un preu molt accessible. Amb una subvenció que cobreix més del 50% del cost real, només haureu de pagar 8€ per gaudir d’un àpat deliciós i nutritiu a les terrasses del Teatre Lliure, on podreu triar entre quatre opcions que intenten satisfer les necessitats de tothom.

L’àpat és subministrat per la Fundació Mescladís (entitat amb un sòlid compromís amb la inclusió social, la sostenibilitat ambiental i la diversitat cultural) que gestiona l’espai de restauració del Teatre Lliure amb el projecte “Cuinant oportunitats” de formació i acompanyament a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral.

Així doncs, us animem a participar activament en aquest dinar col·lectiu, que promet ser una experiència enriquidora tant a nivell personal com professional. Farem del nostre Congrés una veritable celebració de la solidaritat i la col·laboració.

Us hi esperem!

Compartir l'article:

Articles relacionats

Flors liles

La sostenibilitat en el 5è CSSBE

Volem crear un entorn congressual que sigui exemplar en termes de pràctiques ecològiques, donant prioritat a solucions respectuoses amb el planeta.

Temps, garantia de drets, romanticisme i rigor

Ser la Comissionada del 5èCSSBE m’ha donat l’oportunitat de reflexionar sobre els elements que ens defineixen com a professionals del sistema d’atenció dels serveis socials.