El paper dels Comitès en l’organització del 5è CSSBE

Sempre he assistit a congressos i jornades, ja sigui en l’àmbit professional com en el personal. M’agrada escoltar persones expertes en camps específics de coneixement, així com conèixer el que moltes persones, entitats i serveis treballen, projecten i experimenten en innovacions i noves formes de fer les coses. Amb l’experiència, vaig passar de participar-hi com a assistent, a fer-ho com a ponent; era una altra visió, una altra experiència, i continuava envoltada de coneixement. 

Ara, en ocasió d’aquest Congrés, he pogut viure la gran i complexa xarxa de treball que hi ha darrere d’un esdeveniment d’aquestes característiques participant-hi com a membre del Comitè organitzador. Tot i que la distància ha estat un hàndicap, les noves tecnologies han reduït a 0 els 200 km que em separen de Barcelona, la ciutat que serà seu del 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats. 

L’organització d’aquest Congrés implica la feina de quatre Comitès; un total de trenta persones que aporten la seva dedicació i expertesa, així com part del seu temps lliure a crear cultura del coneixement i a apropar gent d’arreu del territori. La feina al llarg de dos anys ha acabat formant una comunitat que ha treballat per construir un Congrés que vol oferir noves mirades i presentar opcions de millora per a l’àmbit de l’acció social.

Estic encantada d’haver-me endinsat en aquest equip que ha donat forma al 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzat. Ara, només espero que els propers 27 i 28 de maig trobeu que tota aquesta feina ha valgut la pena.

Article escrit per Marta Lamote de Grignon, membre del Comitè Organitzador del 5è CSSBE.

Compartir l'article:

Articles relacionats

Flors liles

La sostenibilitat en el 5è CSSBE

Volem crear un entorn congressual que sigui exemplar en termes de pràctiques ecològiques, donant prioritat a solucions respectuoses amb el planeta.

Temps, garantia de drets, romanticisme i rigor

Ser la Comissionada del 5èCSSBE m’ha donat l’oportunitat de reflexionar sobre els elements que ens defineixen com a professionals del sistema d’atenció dels serveis socials.

logo 5CSSBE

El logo del Congrés: simbolisme i procés

Després de quatre edicions del 5è CSSBE amb el mateix logotip, s’ha decidit fer-hi un canvi que ofereixi una mirada actualitzada de la idea del treball interdisciplinari, conjunt i en xarxa.