La sostenibilitat en el 5è CSSBE

Flors liles

Ens complau compartir amb vosaltres la nostra decisió conscient i compromesa amb la sostenibilitat en el marc del 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats.

En aquesta edició, hem pres diverses mesures per reduir el nostre impacte ambiental:

  • Reducció de residus plàstics: hem eliminat l’ús d’ampolles d’aigua de plàstic individual. En el seu lloc, proporcionarem unes ampolles reutilitzables com a obsequis als ponents (amb aigua d’una estació de filtratge) i recomanem als assistents que portin les seves pròpies ampolles per a un consum responsable.
  • Eliminació de paper: hem pres la decisió de no proporcionar llibretes de paper com a material de congressista. En lloc d’això, estem promocionant l’ús d’aplicacions digitals i eines en línia per a la presa de notes i la interacció durant les sessions. Aquest canvi té com a objectiu reduir el consum innecessari de paper i fusta. Però si sou de les persones a qui agrada prendre notes, porteu-vos una llibreta de casa!

Aquestes accions formen part del nostre compromís amb la preservació del medi ambient i la promoció d’un futur més sostenible. Volem crear un entorn congressual que sigui exemplar en termes de pràctiques ecològiques, donant prioritat a solucions respectuoses amb el planeta.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta iniciativa. Podem fomentar, conjuntament, un canvi positiu i fer del 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats un model de sostenibilitat per a altres esdeveniments.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i suport en aquesta causa important.

Imatge de freepik

Compartir l'article:

Articles relacionats

Temps, garantia de drets, romanticisme i rigor

Ser la Comissionada del 5èCSSBE m’ha donat l’oportunitat de reflexionar sobre els elements que ens defineixen com a professionals del sistema d’atenció dels serveis socials.

logo 5CSSBE

El logo del Congrés: simbolisme i procés

Després de quatre edicions del 5è CSSBE amb el mateix logotip, s’ha decidit fer-hi un canvi que ofereixi una mirada actualitzada de la idea del treball interdisciplinari, conjunt i en xarxa.